Promoties

Promoties

promotie_2

promotie_1

Promoties worden gegeven om mensen kennis te laten maken met de handboogsport.

Tegen een vergoeding is mogelijk om met een groep kennis te komen maken met de sport.

Wij verzorgen voor u een volledige avond met een vol programma, voorop staat het leren schieten, hier hangen wij dan ook een kleine individuele competitie aan vast en de personen met de hoogste score zullen op het einde van de avond beloond worden met een leuk presentje.

U zult in kleine groepjes persoonlijk begeleid worden door onze eigen instructeurs die geheel vrijwillig u de fijne kneepjes van de sport bij brengen.

Tussen het schieten door zullen wij als handboogvereniging laten zien wat wij kunnen en waar wij mee schieten.

Naar wens maken wij speciaal voor u en uw gasten een lopend buffet met verschillende producten zodat er voor een ieder wat lekkers tussen zit.  U kunt er ook voor kiezen om op zijn hollands een lekkere puntzak friet met een snack te eten.

Kortom een volledig verzorgde avond waarop u kennis maakt met de handboogsport onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u intresse in een promotie met vrienden, kennissen of collega’s? Neem dan contact op met een van onze promotie leiders voor het maken van een afspraak. Zij zullen dan met u de promotie door spreken en de mogelijkheden bekijken.

U kunt uw afspraak maken door middel van het aanvraag formulier onder het kopje Promoties