Promoties

promotie_2 promotie_1

 

Promoties worden gegeven om mensen kennis te laten maken met de handboogsport.

Tegen een vergoeding is mogelijk om met een groep kennis te komen maken met de sport.

Wij verzorgen voor u een volledige avond met een vol programma, voorop staat het leren schieten, hier hangen wij dan ook een kleine individuele competitie aan vast en de personen met de hoogste score zullen op het einde van de avond beloond worden met een leuk presentje.

U zult in kleine groepjes persoonlijk begeleid worden door onze eigen instructeurs die geheel vrijwillig u de fijne kneepjes van de sport bij brengen.

Tussen het schieten door zullen wij als handboogvereniging laten zien wat wij kunnen en waar wij mee schieten.

Naar wens maken wij speciaal voor u en uw gasten een lopend buffet met verschillende producten zodat er voor een ieder wat lekkers tussen zit.  U kunt er ook voor kiezen om op zijn hollands een lekkere puntzak friet met een snack te eten.

promotie_3promotie_3

Kortom een volledig verzorgde avond waarop u kennis maakt met de handboogsport onder het genot van een hapje en een drankje.

Heeft u intresse in een promotie met vrienden, kennissen of collega’s? Neem dan contact op met onze promotie leider Henk van Hoeck voor het maken van een afspraak. Hij zal dan met u de promotie door spreken en de mogelijkheden bekijken.

U kunt hem bereiken op maandag en donderdag tussen 20:00 en 22:00 op telefoonnummer: 0492-665402

Op andere dagen kunt u het antwoordapparaat inspreken of hem prive bellen op telefoonnummer: 06-12442258